Πρόσφατα άρθρα

Πέρασαν οι 9 μήνες της εγκυμοσύνης…
Και ήρθε η στιγμή.. που ένα μωρό είναι μέσα στο σπίτι σας!

Ανάμεσα σε εσάς και τον άντρα σας. Τι μοναδική, παράξενη και πρωτόγνωρη εμπειρία…! Είναι σαν να περιμένατε με προσμονή και ανυπομονησία τον ερχομό ενός σημαντικού επισκέπτη και τώρα που ήρθε, δεν ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον περιποιηθείτε και να τον κάνετε να νιώσει όμορφα…

Τόσα πολλά συναισθήματα μαζί…  Λαχτάρα, χαρά, ευτυχία, αγωνία, άγχος, φόβος, κούραση, εξάντληση και πάλι ευτυχία!
Μέσα σε όλα αυτά, έχετε να διαχειριστείτε και τη σχέση σας με τον σύντροφο σας!
Πολλές φορές είναι τόσα αυτά που προέχουν, που και οι δύο σας, χωρίς να το καταλάβετε, βάζετε τη μεταξύ σας σχέση, σε δεύτερη μοίρα.
Μην το  ξεχνάτε! Η σχέση σας υπήρχε και πριν τον ερχομό του μωρού σας.

Η αλήθεια είναι πως εκτός από το μωρό και η σχέση του ζευγαριού χρειάζεται φροντίδακαι προσοχή!

Χρειάζεται να βρείτε νέες ισορροπίες μεταξύ σας, ως ζευγάρι. Ίσως χρειαστείτε λίγο καιρό να προσαρμοστείτε στη νέα κατάσταση… Αλλά μην αφήσετε τον χρόνο να περάσει… γιατί ίσως συνηθίσετε σε κάτι που δεν ικανοποιεί ούτε εσάς, ούτε τον σύντροφο σας.

Καλό είναι το ζευγάρι να βιώνει τις εμπειρίες και τα συναισθήματα που αφορούν το μωρό τους, από κοινού. Ακόμα, προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο να μείνετε οι δύο σας!  Δείξτε πόσο σημαντικός είναι ο ένας στη ζωή του άλλου.

Το ζευγάρι παραμένει ευτυχισμένο με τον ερχομό ενός παιδιού, όταν το κατανοεί και το νιώθει ως συνέχεια της ευτυχίας του και όχι ως συμπλήρωμα ή υποκατάστατο αυτής….